FORUM TBSTTKHH1 MASIH DALAM PERCUBAAN.FORUM INI ADALAH PERCUMA DAN BILANGAN REGISTER USER ADALAH TERHAD. HARAP MAKLUM

ADMIN TBSTTKHH1 FORUM


MALAYSIA FOREX EDUCATION
 
HomeLIVE ROOM*RegisterLog in
Latest topics
» Salam perkenalan
by Nak Kenal FX Fri Nov 06, 2015 5:36 am

» GOTI 2 ( BAB 6 )
by kaiserfx Mon May 11, 2015 6:29 am

» GOTI 2 ( BAB 1 )
by vickypury Sun May 10, 2015 7:47 am

» MENGESAN ARAH HH1
by Newbie TBST Sun Apr 12, 2015 12:37 am

» salam perkenalan
by andrie Sun Apr 05, 2015 11:34 am

» GOTI 2 ( BAB 7 )
by WavetoFreedom Mon Feb 16, 2015 7:05 pm

» GOTI 2 ( BAB 4 )
by FerdinandHiu Mon Jan 26, 2015 11:50 am

» GOTI 2 ( BAB 12 )
by mahdir@amal Wed Dec 03, 2014 2:53 am

» Ulasan Market EJ 24 Nov 2014 By Trade Bank
by irsafx Tue Nov 25, 2014 4:02 pm

» Ulasan Market EJ 12- 14 Nov by Trade Bank
by irsafx Tue Nov 25, 2014 4:00 pm

» Ulasan MArket EJ 17Nov 19Nov 2014
by AdminTBST Fri Nov 21, 2014 2:30 pm

» CARA ENTRY MENGIKUT ARAH HH1
by cepokaya Tue Nov 18, 2014 8:27 pm

» GOTI 2 ( BAB 2 )
by zhigit Sun Nov 16, 2014 2:28 am

» TRADE KEPAHAMAN TBST
by wijaya Fri Nov 14, 2014 2:59 pm

» HHJ LT TYPE 1
by wijaya Wed Nov 12, 2014 11:21 am

» TEORI HH1 ( ARAH PERJALANAN MARKET )
by AdminTBST Tue Nov 04, 2014 2:43 pm

» GOTI 2 ( BAB 15 )
by lonerangerlot587 Mon Oct 27, 2014 6:46 pm

» ANALISA MARKET EJ DAN EU OLEH ADMIN TBST
by wijaya Sun Oct 26, 2014 6:30 pm

» MARKET REPAIR
by AdminTBST Fri Oct 24, 2014 3:56 pm

» GOTI 2 ( BAB 14 )
by AdminTBST Thu Oct 23, 2014 6:09 am


Share | 
 

 Penubuhan Kelab TBSTTKHH1

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
waswu
WEBMASTER TBST
WEBMASTER TBST
avatar

Posts : 396
Join date : 06/07/2012

PostSubject: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Aug 14, 2012 2:49 pm

Ada sebarang cadangan penubuhan Kelab / Persatuan / pengguna TBSTTKHH1
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: CADANGAN   Sun Aug 26, 2012 6:08 pm

APA KATA PIHAK ADMIN CARI SATU TARIKH DMNA KITA BOLEH BERKUMPUL BERSAMA..TQ..MCM ACARA TAHUNAN LAH..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Mon Aug 27, 2012 9:00 pm

Buat baju kelab,Sticker TBST ,jualan hanya di Forum..Konvoi or hari keluarga..setahun Sekali pun takpe..
ade rezeki lebih daftar r.o.c

Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Aug 28, 2012 6:25 pm

saya amat setuju dgn cadangan2 di atas. tambahan: monthly gathering dan aktiviti tahunan.
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Thu Aug 30, 2012 10:42 am

cadangan yg bernas
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sat Sep 01, 2012 6:42 pm

kita sokong!!!! cheers cheers cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Rumah Club   Wed Sep 05, 2012 1:39 pm

saya cadangkan juga kita ada satu premis untuk club ni..

di premis ni boleh adakan activity ceramah, seminar, live trading, satu tempat "we call home" yg kita blh sama2 buat kajian, discuss dan sebagainya...

sekadar cadangan.....
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Wed Sep 05, 2012 5:47 pm

bagus tu...
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Wed Sep 05, 2012 10:12 pm

bagus saya sokong cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sat Sep 08, 2012 1:50 pm

redoor wrote:
saya cadangkan juga kita ada satu premis untuk club ni..

di premis ni boleh adakan activity ceramah, seminar, live trading, satu tempat "we call home" yg kita blh sama2 buat kajian, discuss dan sebagainya...

sekadar cadangan.....
mantap.... boleh lah jugak berjumpa dgn abg din... nk ucap terimah kasih dari hati ke hati.... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Sep 09, 2012 1:19 pm

newly wrote:
redoor wrote:
saya cadangkan juga kita ada satu premis untuk club ni..

di premis ni boleh adakan activity ceramah, seminar, live trading, satu tempat "we call home" yg kita blh sama2 buat kajian, discuss dan sebagainya...

sekadar cadangan.....
mantap.... boleh lah jugak berjumpa dgn abg din... nk ucap terimah kasih dari hati ke hati.... Very Happy Very Happy Very Happy

Saya setuju jika diadakan perbincangan / tunjuk ajar daripada mereka yang lebih berilmu secara berdepan.

Setidak2nya kita mempunya guru yang mengajar secara terus dan mengelakkan dari kita belajar ilmu tanpa guru dihadapan kerana kita sedia maklum jika kita belajar tanpa guru, siapa agaknya yang mengajar kita. (Saya meminta maaf jika ini menyinggung perasaan seseorang kerana inilah yang saya belajar jika hendak menuntut ilmu)
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Mon Sep 10, 2012 4:35 pm

Cadangan nie amat bernas.. Selain tue saya cadangkan kita cawangan di setiap negeri.. Memudahkan dan boleh merapatkan yang jauh agar sentiasa dekat dengan TBSTTKHH1 nie.. Harap pertimbangan cheers
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Sep 11, 2012 9:29 am

Cadangan ni bagus..
Boleh eratkan silaturrahim..

cuma perlu diingat..
kalau terlampau exposed ke public pun susah gak..
sebab Bank Negara x redha trader2 mcm kita..
lagi2 Majlis Fatwa dah keluar fatwa haramkan forex trader secara personal mcm yg kita buat nih..

better stay out of radar kalau xnak cari pasal..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Mon Oct 01, 2012 12:56 pm

askum, saya sokong... Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: saya juga sokong   Tue Oct 02, 2012 4:55 pm

semua cadangan di atas memang bagus, dan saya juga setuju dengan romeofx, cadangan pelajar tbstttkk1 berkumpul bagi yang berdekatan dapatlah berkenalan merapatkan silaturahim dan belajar. junior dapat belajar sesuatu daripada senior..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Penubuhan Kelab   Tue Oct 16, 2012 6:02 pm

Saya daftar sebagai ahli Okt 2010. Berjumpa dgn abg din, senior2 dan ahli di FB jer. DAh lama saya cadang f2f (face to face) tak kira kuliah, atau riadah atau silatulrohim. Memang nak sgt jumpa dgn org org yg menolong kita berjaya. Ahli Ahli dan saudara saudari murid2 universiti TBSTTKHH1, jom bersatu rapatkan SAF. JOM JUMPA....hamid petaling jaya
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Fri Oct 19, 2012 8:51 am

kalo tuk kebaikan sokong sokmo cheers cheers
Back to top Go down
PapaLi
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 7
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sat Dec 22, 2012 8:47 pm

Untuk kebaikan dan mengeratkan silaturahim... saya menyokong sepenuhnya...
Back to top Go down
Geat Avicenna
ADMIN TBST
ADMIN TBST
avatar

Posts : 267
Join date : 22/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sat Dec 22, 2012 11:46 pm

jumpa di mini stadium....seminar room tak cukup.... Laughing
Back to top Go down
Geat Avicenna
ADMIN TBST
ADMIN TBST
avatar

Posts : 267
Join date : 22/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sat Dec 22, 2012 11:50 pm

Guest wrote:
newly wrote:
redoor wrote:
saya cadangkan juga kita ada satu premis untuk club ni..

di premis ni boleh adakan activity ceramah, seminar, live trading, satu tempat "we call home" yg kita blh sama2 buat kajian, discuss dan sebagainya...

sekadar cadangan.....
mantap.... boleh lah jugak berjumpa dgn abg din... nk ucap terimah kasih dari hati ke hati.... Very Happy Very Happy Very Happy

Saya setuju jika diadakan perbincangan / tunjuk ajar daripada mereka yang lebih berilmu secara berdepan.

Setidak2nya kita mempunya guru yang mengajar secara terus dan mengelakkan dari kita belajar ilmu tanpa guru dihadapan kerana kita sedia maklum jika kita belajar tanpa guru, siapa agaknya yang mengajar kita. (Saya meminta maaf jika ini menyinggung perasaan seseorang kerana inilah yang saya belajar jika hendak menuntut ilmu)

suka saya menginfokan...,Tok Bom sedang and keep on usahakan f2f free road tour dan ini dah diapprovekan oleh bg din sendiri bg mewakili dirinya..SETTLE

cadangan ada hq sendiri tu mcm nk buat ala2 pertubuhn matawang yg bangunan kt alor star tu lah rasanya...itu ok juga..but kontrasnye..tak semua org terima konsep trading kita yg rata2nya terang2 tak beberapa sehaluan dengan konsep trader2 yg lain d malaysia ni...ur right better keep away dari radar dulu...kita try bergerak underground tapi klau nk buat kenduri tu jgn lupa jemput saye juge... Laughing

klau dah cukup korum 10 orang millionaire tbst..insyaallah kita bergerak secara mainstream pula..sebab waktu itu kita dah betul2 SOLID cheers
Back to top Go down
arsonz
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 5
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Dec 23, 2012 11:34 am

Cool
Back to top Go down
diasilzan
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 8
Join date : 21/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Dec 23, 2012 4:10 pm

Assalamualaikum semua warga TBST,
Saya menyokong apa jua cadangan yang
baik untuk mengukuhkan Group TBST ni..
cheers
Back to top Go down
MoFaz Fx
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 16
Join date : 21/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Dec 23, 2012 5:34 pm

Kita booking stadium bukit jalil untuk team TBST je..
cheers Basketball Very Happy
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Saya sokong sepenuhnya :-)   Sun Dec 23, 2012 7:29 pm

Apa sahaja plan yg terbaik utk TBSTTKHH1 Very Happy
Back to top Go down
Amar Rahman
GOTI STUDENTS
GOTI STUDENTS
avatar

Posts : 30
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Mon Dec 24, 2012 4:25 am

Asalamualaikum,

sy sokong boleh saling Kenal mengenal Dan mengeratkan silaturahim ^_^
Back to top Go down
ayem
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 3
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Dec 25, 2012 2:56 pm

InsyaAllah.. yg baik saya ikut...
Back to top Go down
Richer Energy
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 3
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Wed Dec 26, 2012 1:16 pm

saya cadangkan kita buat perjumpaan...sekurang2nya..kita dapat kenal antara satu sama lain... Smile Smile Smile
Back to top Go down
azli jpl
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST


Posts : 5
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Fri Dec 28, 2012 7:48 pm

sokonggggggggggg ........ cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers [b]
Back to top Go down
PokDher Marang
ADMIN TBST
ADMIN TBST


Posts : 5
Join date : 21/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Dec 30, 2012 9:55 am

Assalamualaikum...Cadangan saya kita kemaskan dulu perjalanan peringkat negeri. Selain kelas melalui forum secara terus melalui Abg Din, kita adakan perjalanan kelas f2f peringkat negeri dan ada expert TBST yang pantau drp masa ke semasa.
Back to top Go down
Nak Kenal FX
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 36
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Dec 30, 2012 1:57 pm

dari sudut pandangan saya... bermuzakarah secara bersemuka membawa seribu satu hikmah... nya..

saya menyokong penuh sebarang projek berbentuk komuniti.. naik antara ahli.. kawasan.. negeri.. dan negara..

go to impossible...

kalaulah dapat bersemukakan abg din... opss adik din... Shocked
Back to top Go down
Nazri
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 1
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 01, 2013 6:29 am

Basketball Setuju sesangat ... semua cadangan yg baik baik
Back to top Go down
Shiditrader Fx
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST


Posts : 3
Join date : 23/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 01, 2013 9:26 am

terbaikkk....bagus jgk bt kelab mcm ni....blh brkenalan satu sama lain...hehe
Back to top Go down
RomeoFX
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 8
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 01, 2013 3:31 pm

Kita ni dah mcm parti politik plak..
ada cawangan setiap negeri semua..
cuma peringkat pusat belum tubuh jawatankuasa pusat.. Laughing

tapi lagi besar drpd parti politik sebab ada cawangan luar negara.. lol!

Masa aku buat internet marketing dulu..
pegang konsep.. untuk berjaya berkawan dgn org berjaya..
tiru mcm org berjaya buat..

berjumpa dgn org berjaya ialah langkap pertama yg paling besar..

P/S: dgr kata abg geat x pernah jumpa abg din tp boleh berjaya.. semangat kuat tuh.. study
Back to top Go down
misnin
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 11
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 01, 2013 4:31 pm

sokong sgt kalau ditubuhkan Kelab. lebih banyak activity dah dpt mengeratkan lagi silaturahim dgn dgn mengadakan perjumpaan sesama ahli.
Back to top Go down
azmimokhtar
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 4
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 01, 2013 6:19 pm

Emmm... menarik. sokong2x Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
mhderramal tbst
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 3
Join date : 31/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Fri Jan 04, 2013 7:01 pm

cadang yg bagus dpt bertemu rakan2.buat baju siap dgn nick name dan logo tBST 1tahun sekali gathering cheers cheers cheers
Back to top Go down
Firdaus Sulaiman
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 2
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sat Jan 05, 2013 9:14 pm

Saya sokong semua cadangan...
Back to top Go down
jai229
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 2
Join date : 22/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Jan 06, 2013 12:31 pm

saya setuju sgt tu...
Back to top Go down
Mohd Syahril
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 3
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 08, 2013 8:59 am

saya setuju sebulat suara
Back to top Go down
lutfiidrus
ADMIN TBST
ADMIN TBST
avatar

Posts : 5
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 08, 2013 11:00 am

cheers I love you
Back to top Go down
Che Selia Suhir
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 8
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Tue Jan 08, 2013 6:49 pm

Setuju dgn idea2 bernas yang kat atas2...harap2 ahli TBST dapat bersatu padu dan buat aktiviti2 lain selain dari forex bersama2...spt wat kerja amal ke, gotong royong ke, hehehehe..sekadar cadangan...
Back to top Go down
Yop Kuale
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 3
Join date : 20/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Fri Jan 11, 2013 5:05 pm

Memang di alu alukan.....terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Back to top Go down
khairul anis mohd amin
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 18
Join date : 21/12/2012

PostSubject: sokong!!!   Tue Jan 15, 2013 6:28 pm

menyokong penuh semua cadangan baik dari tuan2 tuk kebaikan ahli keluarga tbst semua..... Smile
Back to top Go down
akhramaziz
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 5
Join date : 20/01/2013

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Sun Jan 20, 2013 4:01 pm

Saya sokong perjumpaan F2F..lama kenal tapi dari dunia maya je..hehe cheers
Back to top Go down
apoik_pg

avatar

Posts : 3
Join date : 21/01/2013

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Wed Jan 23, 2013 5:17 pm

Sokong sokong sokmo
Back to top Go down
DinJawa
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 3
Join date : 22/01/2013

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Wed Jan 23, 2013 7:55 pm

saya setuju sangat........boleh la kita saling kenal mengenali.........
Back to top Go down
matriyx91
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 4
Join date : 23/01/2013

PostSubject: salam ukhuwah    Wed Jan 23, 2013 10:37 pm

sy setuju klw diadakan gathering sama2.. mcm hari keluarga.. at least bole santaikan minda... eratkan silaturahim...
Back to top Go down
zidten
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST


Posts : 2
Join date : 24/12/2012

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Thu Jan 24, 2013 1:41 pm

yeah cheers
Back to top Go down
Apih Kel

avatar

Posts : 4
Join date : 20/01/2013

PostSubject: Assalamualaikum   Sat Jan 26, 2013 11:45 am

Kalu ada WhatsApp TBST msti syiOk..hehe cheers
Back to top Go down
hidayat mohamad harizam
MALAYSIA TBST
MALAYSIA TBST
avatar

Posts : 2
Join date : 20/01/2013

PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   Mon Jan 28, 2013 1:39 pm

Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Penubuhan Kelab TBSTTKHH1   

Back to top Go down
 
Penubuhan Kelab TBSTTKHH1
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: GENERAL DISCUSSION :: KELAB TBSTTKHH1-
Jump to: