FORUM TBSTTKHH1 MASIH DALAM PERCUBAAN.FORUM INI ADALAH PERCUMA DAN BILANGAN REGISTER USER ADALAH TERHAD. HARAP MAKLUM

ADMIN TBSTTKHH1 FORUM


MALAYSIA FOREX EDUCATION
 
HomeLIVE ROOM*RegisterLog in
Latest topics
» Salam perkenalan
by Nak Kenal FX Fri Nov 06, 2015 5:36 am

» GOTI 2 ( BAB 6 )
by kaiserfx Mon May 11, 2015 6:29 am

» GOTI 2 ( BAB 1 )
by vickypury Sun May 10, 2015 7:47 am

» MENGESAN ARAH HH1
by Newbie TBST Sun Apr 12, 2015 12:37 am

» salam perkenalan
by andrie Sun Apr 05, 2015 11:34 am

» GOTI 2 ( BAB 7 )
by WavetoFreedom Mon Feb 16, 2015 7:05 pm

» GOTI 2 ( BAB 4 )
by FerdinandHiu Mon Jan 26, 2015 11:50 am

» GOTI 2 ( BAB 12 )
by mahdir@amal Wed Dec 03, 2014 2:53 am

» Ulasan Market EJ 24 Nov 2014 By Trade Bank
by irsafx Tue Nov 25, 2014 4:02 pm

» Ulasan Market EJ 12- 14 Nov by Trade Bank
by irsafx Tue Nov 25, 2014 4:00 pm

» Ulasan MArket EJ 17Nov 19Nov 2014
by AdminTBST Fri Nov 21, 2014 2:30 pm

» CARA ENTRY MENGIKUT ARAH HH1
by cepokaya Tue Nov 18, 2014 8:27 pm

» GOTI 2 ( BAB 2 )
by zhigit Sun Nov 16, 2014 2:28 am

» TRADE KEPAHAMAN TBST
by wijaya Fri Nov 14, 2014 2:59 pm

» HHJ LT TYPE 1
by wijaya Wed Nov 12, 2014 11:21 am

» TEORI HH1 ( ARAH PERJALANAN MARKET )
by AdminTBST Tue Nov 04, 2014 2:43 pm

» GOTI 2 ( BAB 15 )
by lonerangerlot587 Mon Oct 27, 2014 6:46 pm

» ANALISA MARKET EJ DAN EU OLEH ADMIN TBST
by wijaya Sun Oct 26, 2014 6:30 pm

» MARKET REPAIR
by AdminTBST Fri Oct 24, 2014 3:56 pm

» GOTI 2 ( BAB 14 )
by AdminTBST Thu Oct 23, 2014 6:09 am


Share | 
 

 12 SEPTEMBER 2011

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
waswu
WEBMASTER TBST
WEBMASTER TBST
avatar

Posts : 396
Join date : 06/07/2012

PostSubject: 12 SEPTEMBER 2011   Sat Jul 14, 2012 1:08 pm

Market hari ni ( 12092011 )  umpama kalau hari Gelap tak da cahaya cuma  ada sikit cahaya jam 12 tadi semasa candle sell lebih 50 pip kita BUY utk REPAIR MARKET jam 1 tadi.  Lazimnya saya perhati jika ada candle selalu nya jam 2 pm ke melebihi 50 pip jam 3 pm..senang senang ambil 20 pip utk repair cth lain  jika jam 10 mlm market dah bergerak melbihi 75 pip ke sampai jam 9 mlm  katakan sell tiba tiba jam 10 mlm muncul candle besar sell juga..katakan 55 pip ke lebih 50 pip 75 tambah 55 = 130 pip so jam 11 mlm kita dah NAMPAK..market akan ke ARAH BUY senang senang dpt 20 pip

20 pip ni org TAK FAHAM dia Nampak kecil 20 pip aje nampak kecil ni org TAK FAHAM berniaga Forex dia kalau dpt 200 pip baru dia puas hati cth la HH 1 Trade EU...sekarang dah lebih 800 pip dekat 900 pip Nampak Hebat besar tapi org tak berani nak gandakan besar dah la 9 hari kerja penat lama hasil Tak akan sama dgn trade 10 minit ke 15 minit ke atau 30 minit sebab kita Pasti kerana PASTI YAKIN kita akan Gandakan kerja Mudah kerja cepat hasil lebih dari HH 1 trade tapi resam manusia suka yg NAMPAK BYK. Forex bukan mcm ni. Forex kita kena belajar MARKET KUKUH JUMPA gandakan tunggu lagi JUMPA Gandakan kena betul betul MAHIR mana satu MARKET KUKUH PIP tak perlu banyak, masa tak perlu lama, 20 ke 30pip pun dah banyak.
Back to top Go down
 
12 SEPTEMBER 2011
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: KULIAH-KULIAH AKADEMI TBST :: PERBINCANGAN EURUSD-
Jump to: